<     Terug naar nieuws overzicht

Een bijzonder persoon verdient niet alleen een bijzonder afscheid, maar ook een unieke kist.

Vier het leven van uw geliefde

Steeds meer mensen zoeken naar een manier om een uitvaart meer persoonlijk te maken. Een uitvaartkist is hiervan een onderdeel en van betekenis voor de rouwverwerking. Met een persoonlijke uitvaartkist kunt u laten zien wat iemands passie of speciale moment was. Voor de rouwverwerking is het belangrijk dat u als nabestaande prettige herinneringen heeft aan de uitvaart. De kist- versiering wordt op maat gemaakt aan de hand van uw wensen.

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van duurzaam vinyl als omhullingsmateriaal. Er zitten geen schadelijke stoffen zoals pvc in. Net zoals de gebruikelijke uitvaartkisten, zijn deze gestylde uitvaartkisten uiteraard bedoeld voor het begraven en de crematieceremonie.

Manon IJfs is begonnen met het wrappen van uitvaartkisten toen een klant van haar, Michael, terminaal ziek was. In het verleden had zij al de autobestickering van deze klant verzorgd en omdat hij daar erg tevreden over was, kwam hij met de vraag of Manon zijn kist kon ontwerpen in een mooie fullcolour afbeelding en zijn kist daarna wilde wrappen.

Een bijzonder persoon verdient niet alleen een bijzonder afscheid, maar ook een unieke kist.