<     Terug naar nieuws overzicht

Een zachte methode met veel resultaat.

IEMT is een krachtige interventie, waarbij oogbewegingen helpen gevoelens een plaats te geven waarna verlichting van bijvoorbeeld spijt wordt ervaren. De terugkerende emotie van spijt zal worden geneutraliseerd.

Een ingrijpende gebeurtenis, zoals bij een overlijden, kan jarenlang in je gedachten blijven rondcirkelen. Voorbeeld: Je partner ligt in het ziekenhuis en belt je om direct te komen. Je bent net weer gaan werken nadat je lang voor je partner hebt gezorgd. Je belt voor de zekerheid de verpleging, er lijkt niets bijzonders aan de hand. Je beslist je werk af te maken en gaat daarna naar het ziekenhuis. Bij aankomst is je partner overleden. Waarschijnlijk zullen de emoties van schaamte en spijt de overhand krijgen omdat je niet direct bent gegaan. De herinnering, je partner is overleden en je was er niet bij, daar blijf je over piekeren. Wat als?

IEMT is een krachtige methode die werkt door oogbewegingen, waarbij je niet hoeft te praten. De herinnering wordt geneutraliseerd. Het piekeren stopt en je kunt zonder negatieve emoties aan het overlijden van je partner denken.

IEMT kan worden ingezet bij:
• PTSS
• Depressie
• Angsten
• Identiteitsontwikkeling

Ik ben Gerda Brenkman, IEMT Practitioner en coach. Tijdens mijn burn-out werd ik geholpen door IEMT, nu pas ik na de training IEMT toe om andere mensen te helpen. Mijn praktijk heb ik aan huis. Wanneer je interesse hebt nodig ik je uit om mijn website te bezoeken: convidacoaching.nl. Je mag me ook bellen op nummer 06-83258569, of een e-mail sturen op: info@convidacoaching.nl. We bespreken dan de mogelijkheden om jou te helpen en ik kan jouw vragen beantwoorden.

Convida Coaching
Oosterweide 3, 1902 SE Castricum
06 83 25 85 69
info@convidacoaching.nl
www.convidacoaching.nl

Een zachte methode met veel resultaat.