<     Terug naar nieuws overzicht

Het moet in 1 keer goed

RiverStudio Alkmaar is een bedrijf dat al vele jaren betrokken bij en actief is in het audio-visueel ondersteunen van afscheidsvieringen. Onze rol en taak daarin is veelzijdig. Het kan variëren van het zorgen dat de door de nabestaanden uitgekozen muziek gecontroleerd, in goede staat en op de juiste lengte aangeleverd wordt aan bijv. crematoria of andere uitvaart locaties. Wanneer er geen goede geluidsinstallatie aanwezig is op de uitgekozen locatie, zorgt RiverStudio voor geschikte apparatuur en de bediening. Ook kan op verzoek een geluidsopname van de uitvaart gemaakt worden als blijvende herinnering.

Omdat RiverStudio ook veel theaterproducties en concerten ondersteund, beschikken we over kennis, kunde en licht-, beeld- en geluidsfaciliteiten, waarmee we van de uitvaartviering een sfeervol en passend geheel kunnen maken

Door de Coronatijd is de rol van beeld en geluid alleen maar toegenomen tijdens de uitvaarten. Daarom maakt RiverStudio tegenwoordig vaak ‘fotofilmpjes’ in combinatie met de uitgekozen muziek. De families en vrienden van de overledene leveren meestal apart foto’s en muziek aan bij de uitvaartbegeleider. Door RiverStudio worden deze tot een passend geheel gemaakt en vormen voor de nabestaanden een zicht- , hoor- en dierbare herinnering , die men altijd met zich mee kan dragen.

Omdat RiverStudio over een professionele geluidsstudio in Alkmaar beschikt, bestaat de mogelijkheid eigen muziekopnames van en door betrokkenen van te voren te maken en te bewerken. Bijvoorbeeld wanneer het emotioneel een belemmering vormt dit “live’ tijdens de uitvaartdienst te doen.

Op de vraag wat het uitvaartwerk zo bijzonder maakt, antwoordt RiverStudio eigenaar Rein Wynja: “Het aller belangrijkste is dat je het in 1 keer goed moet doen want het kan nooit meer over! Daarnaast is dit het meest dankbare werk dat ik ken”.

RiverStudio Aklmaar
W: riverstudio.nl

Het moet in 1 keer goed