<     Terug naar nieuws overzicht

“Je laat je nabestaanden toch niet met enorme kosten zitten?”

‘Wat wil je later worden?’ is een vraag die ieder kind wel eens gesteld wordt. Als je het Aron Harsveld vroeg was het antwoord: ‘Kok of verzekeringsagent.’ Uiteindelijk koos Aron voor het laatste en voert hij die eerste passie met een haast zelfde professionaliteit uit als zijn vak van verzekeringsagent, maar dan in de privésfeer.

“Ik heb er goed aan gedaan om voor verzekeringen te kiezen. Ik ben heel precies en werk altijd transparant zodat mijn klanten exact weten waar ze aan toe zijn. Ik presenteer mijn aanbod met advieskosten op een menukaart, compleet met amuse, voor-, hoofd- en nagerecht en uiteraard een heerlijke Italiaanse koffie als afsluiter. Die eerste en laatste zijn overigens gratis”, knipoogt Aron Harsveld.

Wie dus denkt dat een verzekeringsagent per definitie een saaie stoffige man is, kan die gedachte direct naar de prullenmand verwijzen. Aron Harsveld is verre van dat. Hij komt uiteraard na wat hij belooft, beschikt over de allerhoogste opleidingseisen in zijn vak en ontwikkelde zich tot volwaardig adviseur. Maar hij werkt vooral met persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen. “Als mijn klant tevreden is, heb ik een voldaan gevoel en het goed gedaan. Dat heb ik overigens ook als ik voor gasten thuis kook. Ik hecht er ook veel waarde aan om lokaal betrokken te zijn. Ik steun diverse goede doelen, sportverenigingen en de Cultuurkoepel in Heiloo.” Zijn enthousiasme en gepassioneerdheid werden drie jaar geleden beloond met de Ondernemersprijs.

Waarderingsscore van 9,3
Met ruim 25 jaar ervaring in het vak weet Aron precies wat zijn klanten van hem verwachten. De recensies op zijn website verraden dat hij zeer gewaardeerd wordt door zijn clientèle. Hij scoort gemiddeld een 9,3. Enkele reacties op zijn werk: ‘Hij heeft mij heel veel premie kunnen besparen.’ ‘Aron neemt alles uit handen, hij regelt het en je hebt altijd één aanspreekpunt: dat is hijzelf.’

Door zijn jarenlange ervaring en enorm pakket aan verzekeraars heeft Harsveld Verzekeringen altijd alle ingrediënten in huis om een menu op maat te serveren. “Ik kies de ingrediënten met zorg uit en daar kneed ik dan een eigen verzekeringspakket van. Op die manier heb je altijd zeer scherpe premies en uitstekende voorwaarden. Maar nog belangrijker. Heb je een schade, dan ga ik tot het uiterste om die liefst dezelfde middag nog op je rekening te laten overmaken.”

Niet beknibbelen op uitvaartverzekering
Een van de verzekeringen die in zijn pakket zit, is de uitvaartverzekering. Nog lang niet iedereen is zich bewust van het belang ervan. Aron Harsveld weet uiteraard wel waarom je hier niet op moet beknibbelen. “Goed, het is niet het meest gezellige product uit de verzekeringswaaier. Maar het is absoluut een verzekering die in je pakket hoort. Wat ik veel tegenkom is dat lopende uitvaartverzekeringen veel te laag zijn.

Bijvoorbeeld voor 2500 euro. Als je bedenkt dat een uitvaart al snel 10000 euro kost, dan kun je wel uitrekenen met welk bedrag je nabestaanden blijven zitten. Daarom neem ik geregeld alle verzekeringen met mijn klanten door en stel ik ook de uitvaartverzekeringen altijd conform de laatste ontwikkelingen bij. Hoe ik zelf verzekerd ben? Voor mij en mijn gezin heb ik het uitgebreidste pakket. Want ik wil het niet op mijn geweten hebben dat zij in de financiële problemen komen als ik er niet meer ben.”

Harsveld Verzekeringen
Kennemerstraatweg 382, 1851 BK Heiloo
(072) 582 56 60 /06 11703781
aron@harsveldverzekeringen.nl
www.harsveldverzekeringen.nl

“Je laat je nabestaanden toch niet met enorme kosten zitten?”