<     Terug naar nieuws overzicht

Aandacht voor dier en baas

Verlies is een onvermijdelijk deel van het leven. Afscheid nemen van een geliefd huisdier gaat vaak gepaard met een enorm verdriet en een gevoel van leegte. Bij Dierencrematorium Heerhugowaard begrijpen we de diepgaande band die je hebt met je trouwe metgezel en de gevoelens die loskomen bij het afscheid. We bieden een professionele en betrokken omgeving waarin je op liefdevolle wijze afscheid kunt nemen van je huisdier voordat het wordt gecremeerd.

Bij ons dierencrematorium is er ruimte voor persoonlijke wensen, zodat elk huisdier het afscheid krijgt dat bij hem of haar past. Je kunt verschillende methodes van crematie kiezen. Om te beginnen kun je kiezen voor een individuele crematie, waarbij je huisdier alleen wordt gecremeerd en je de as kan terugkrijgen. Of je kiest voor separate crematie, waarbij je huisdier met andere diertjes, maar toch volledig gescheiden wordt gecremeerd. Ook bij deze vorm is het mogelijk om de as van je huisdier terug te krijgen.

De laatste methode waar je voor kunt kiezen is collectieve crematie. Hierbij wordt je huisdier gecremeerd in gezelschap van andere geliefde huisdiertjes. Bij collectieve crematie is het niet mogelijk om de as van je dier terug te krijgen.

Voor welke methode je ook kiest, wij zorgen dat elke crematie met de grootste zorg en professionaliteit wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om een hond, kat, vogel of knaagdier: bij Dierencrematorium Heerhugowaard is er aandacht voor dier en baas.

Wij ondersteunen je graag in deze moeilijke periode en helpen je bij het creëren van een gedenkwaardig afscheid van jouw geliefde huisdier. Ook met vragen over bijvoorbeeld praktische zaken, rouwperiodes en urnen, kun je bij ons terecht. We beantwoorden veelvoorkomende vragen in onze blog, maar staan je ook graag telefonisch te woord.

Dierencrematorium Heerhugowaard
Laanderweg 13c, 1704 JT Heerhugowaard
(0226) 420 817
www.dierencrematoriumheerhugowaard.nl

Aandacht voor dier en baas