<     Terug naar nieuws overzicht

Herinnering leeft voort in ambachtelijk monument

Swart Natuursteen krijgt het maximaal aantal reviewsterren. Persoonlijk. Meelevend. Meedenkend. Alle ruimte voor eigen ontwerp. Vakmanschap. Vriendelijk. Gepassioneerd. Respect en begrip. Deskundig. We kunnen nog wel even doorgaan.

De recensies zijn lovend. Mark en Dion mogen rekenen op mooie en lieve reacties van klanten. Daar werken ze dan ook keihard voor. Ze willen nabestaanden een gedenkteken geven waar ze elke dag, elke week, elke maand met liefde en rust naar kunnen kijken. Terugdenkend aan hun dierbare.

Vader Mark en zoon Dion combineren hun jarenlange ervaring en liefde voor natuursteen met iets betekenen voor de medemens. Of het nu grafmonumenten, urnmonumenten, gedenkstenen, gedenkplaten, kindermonumenten of grafornamenten zijn. De showroom geeft alle ruimte en rust om op je gemak de mogelijkheden te bekijken.

Want dat er veel mogelijk is, bewijst het brede assortiment van Swart Natuursteen. Van standaardmodellen en hun eigen ontwerpen tot een zelf aangeleverd model. Ook accessoires zijn mogelijk. Denk aan een vogeltje, foto, vaas of eigen ontwerp. Zelfs het onderhoud kunnen de twee uit handen nemen. Net als de renovatie van een grafmonument.

We vroegen een paar mensen om een reactie. “Ik had iets uitgezocht voor mijn man, maar omdat Mark bleef doorvragen en met ideeën kwam, ben ik verder gaan denken. Zo heb ik samen met mijn gezin iets gekozen wat nog meer in het gedachtengoed van mijn man past. Mark voelde dat heel goed aan.”

“Mark maakte direct vrij op zaterdagmiddag. Hij gaf als tip om mijn dochter zelf een hartje te laten tekenen op de steen. Daar sta je niet bij stil. Ik ben dankbaar voor het meedenken. Ik heb zelden iemand ontmoet met zoveel passie en deskundigheid.”

“Zelfs de door onze zoon zelfgeknipte vlinders heeft hij laten maken van rvs en op de glasplaat bevestigd. Je voelt je begrepen en merkt dat Mark alles wil doen voor een mooi resultaat waar iedereen blij mee is.”

Swart Natuursteen – Steenhouwerij
Otterkoog 69-71
1822 BW Alkmaar
Tel. 072-5620350
info@swartnatuursteen.nl
www.swartnatuursteen.nl

Herinnering leeft voort in ambachtelijk monument