<     Terug naar nieuws overzicht

Creëren met een hart van bloemen

Een bloemenwinkel waar je terecht kunt voor een aardigheidje als je op de koffie gaat, een pracht boeket als bedankje of cadeau, mooie binnen- en buitenplanten, betaalbare vazen en potterie, maar ook met zorg en liefde gemaakte rouwstukken. Dat is Bloemen 22 by Ger!

De winkel bestaat al 12,5 jaar en Gerda is hier vanaf de eerste dag werkzaam. Een vertrouwd gezicht op het Bakkerpleintje in Castricum. In april 2021 heeft Gerda deze mooie zaak overgenomen.

Om de klanten te kunnen voorzien van een mooi assortiment bloemen, gaat zij vijf keer in de week naar Aalsmeer om verse bloemen te halen. Samen met Jill en Kim staan zij zes dagen in de week klaar om al deze bloemen te verwerken in mooie boeketten en rouwstukken. Hierbij houden we rekening met de persoonlijke wens van de klant. Tevreden klanten zijn voor ons het aller belangrijkst!

Mooi rouwwerk begint met luisteren naar de klant
En dat luisteren is heel belangrijk! Er zijn vaak uiteenlopende wensen. Bijvoorbeeld het verwerken van een tennisracket of fietswiel in het rouwstuk. De klompen van opa, kunnen jullie daar iets mee? Natuurlijk! Wij weten namelijk hoe belangrijk het is voor de klanten om bij te kunnen dragen aan een mooi afscheid van de overledene. Iets persoonlijks verwerken in een rouwstuk maakt het net iets specialer. De variatie in rouwwerk dat we maken is groot. Modern of juist klassiek, groot of klein, één tint of alle kleuren van de regenboog, wild of strak, wij maken het allemaal!

Doordat we bijna iedere dag naar de bloemenveiling gaan kunnen wij snel aan de gewenste bloemen komen voor het rouwwerk. Hierdoor kunnen we vaak snel de stukken bezorgen. We bezorgen tussen Beverwijk en Heiloo.

Bloemen 22
Bakkerspleintje 22, 1901 AW Castricum
(0251) 829 254

Creëren met een hart van bloemen