<     Terug naar nieuws overzicht

Persoonlijke en zorgeloze bloemendecoraties voor een liefdevol afscheid

Een uitvaart zonder bloemen is voor veel mensen niet denkbaar en zeker niet voor ons als ervaren bloemisten. U zou ons mogelijk kennen van bloemwerken bij bruiloften, stylingen van woningen of van cadeaus aan anderen of aan uzelf, maar met net zoveel aandacht verzorgen wij aankledingen van uitvaarten tijdens de condoleance of uitvaart.

Wij ontvangen u graag in onze winkel aan de Kerkweg in Limmen, maar als u liever heeft dat wij u thuis of op een andere locatie bezoeken omdat u graag de ruimte met de bloemen wil afstemmen of omdat u liever op een rustige plek uw wensen bespreekt, dan kan dat met Bloembinderij Suus. Maar onze medewerkers ontvangen u eventueel ook graag in de winkel, daar beschikken we over afbeeldingen van diverse rouwwerken die wij in het verleden hebben verzorgd, zodat u kunt aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat.

Wij begrijpen dat uw keuze heel persoonlijk is en daarom geven de afbeeldingen een beeld en zijn deze met kleine of grotere aanpassingen naar uw smaak te modelleren. Wij bezoeken iedere dag de veiling voor verse bloemen, dat geeft u de ruimte om een geheel eigen ontwerp samen te stellen en gebruik te maken van seizoensbloemen.

De bloemen komen dagelijks vers van de veiling en afhankelijk van het seizoen kunnen we tot in detail uw rouwwerk verzorgen. Onze service blijft niet beperk tot verse bloemen, ons assortiment (krul) kaarsen kunnen voor een mooie herinnering zorgen. Tijdens de dienst kunnen de kaarsen worden aangestoken om na de dienst mee naar huis te nemen als aandenken, zodat deze na het afscheid een plek dicht bij u kan krijgen als aandenken. Onze kaarsen staan in de winkel en kunnen afgestemd worden op de kleuren van de bloemen.

Omdat we heel graag zorgen uit handen nemen, bezorgen we de bloemen aan huis, bij de condoleance locatie of waar u maar wenst. Zoals met ieder natuurproduct hebben bloemen soms ook verzorging nodig, daar hoeft u niet aan te denken, wij houden de bloemen desgewenst in de gaten zodat ook als het afscheid even op zich laat wachten u bloemen er nog bijstaan zoals het hoort.

Kerkweg 29A
1906 AV Limmen
T 072 505 3316
M 0613394605

www.bloembinderijsuus.nl

Persoonlijke en zorgeloze bloemendecoraties voor een liefdevol afscheid