<     Terug naar nieuws overzicht

Bloemwerk met een verhaal

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende bloemenwinkels heb ik in 2020 de stap gezet om mijn eigen bedrijf op te zetten in afscheidsbloemwerk. Een familie mogen helpen in de moeilijke tijd waar ze in zitten vind ik erg waardevol. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de laatste bloemengroet onvergetelijk wordt.

In de afgelopen jaren heb ik veel families mogen helpen. Van een enkel bloemstuk tot aankleding van de gehele aula/kamer. In elk stuk dat ik maak stop ik evenveel liefde. Dit komt voort uit de prachtige verhalen van de nabestaanden. Vaak krijg ik de vraag hoe ik dit werk kan doen met zoveel verdriet om mij heen. Natuurlijk is er verdriet, maar ook vooral veel liefde. Door de prachtige verhalen, de persoonlijke tijd en het echt iets kunnen betekenen voor de familie/nabestaanden, maakt dat ik geen ander werk meer zou
willen doen.

Bloemen ritueel
Samen met alle genodigden één bloemstuk maken voor op de kist. Hoe mooi is dat?! Er staat een mooi basis bloemstuk klaar met verschillende kleuren groen, alle genodigden nemen 1 onverpakte bloem mee naar het afscheid en ter plekke maak ik er een prachtig bloemstuk van. Vlak voor de ceremonie begint breng ik het bloemstuk bij uw geliefde. Zo draagt iedereen zijn liefde bij tot een prachtig geheel. Vooraf bespreken we samen alle details van dit mooie ritueel.

 

Uitvaartbloemiste Daphne
Termijen 123, 1852 TH Heiloo
06 13 50 79 30
www.uitvaartbloemistedaphne.nl
uitvaartbloemiste_daphne

Bloemwerk met een verhaal